Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 14 november 2018

Kom in gesprek met D66 Tweede Kamerleden op 17 en 18 november a.s.

Portretfoto Rob Jetten

Ook wel eens een vraag willen stellen aan leden van de tweede kamer? In de aanloop naar de raadsverkiezingen op 21 november brengt een aantal Tweede Kamerleden van D66 een bezoek aan het Westerkwartier, en dat is een kans om rechtstreeks in gesprek te gaan. Zo komt onze fractievoorzitter in de Tweede Kamer, Rob Jetten, op zondag 18 november naar In ’t Holt te Zuidhorn, waar inwoners van harte zijn uitgenodigd om tussen 15.00 en 16.00 uur met hem in gesprek te gaan.

Tweede Kamerlid uit ’t Noorden Antje Diertens, met in haar portefeuille o.a. Sport, gaat op zaterdag 17 november naar de christelijke voetbalvereniging Vlug en Vaardig (V.E.V. 67) te Leek. Hier is ze aanwezig tijdens verschillende presentaties door de jeugd en gaat ze in gesprek met zowel bezoekers als sporters.

Jan Paternotte, landelijk campagneleider en Tweede Kamerlid met in zijn portefeuille luchtvaart en integratie, brengt op zaterdag 17 november een bezoek aan de Theetuin Blotevoetenhof te Opende. Hier is een open inloop tussen 16.00 en 17.30 uur. Tussen 16.00 en 17.00 bestaat de mogelijkheid om met Paternotte in gesprek te gaan.